Toimintaa aikuisille

Aikuistoiminta on tärkeä osa yhdistyksemme toimintaa. Vaikkei olekaan hyvä kasvaa täysin aikuiseksi, on aikuistoiminnalla kuitenkin oma luonteensa lasten- ja nuorten toimintaan nähden.

Painopistealueita ovat yhteiset tapaamiset, vaikuttaminen ja virkistystoiminta. Yhdistyksemme oma aikuistoiminta toteutetaan yhteistyössä Suomen CP-liitto ry:n kanssa, erityisesti sen aikuistoimikunnan ja aikuistoiminnan suunnittelija Ismo Kylmäsen kanssa.

Vuonna 2006 pidettiin muun muassa viikonloppuleiri syyskuun alussa, jonka tarkoituksena oli yhdistää virkistys ja vaikuttaminen. Mikäli halua on, voisimme lähteä myös piknik-risteilylle jossain vaiheessa.

Lisätietoja Turun CP-yhdistyksen aikuistoiminnasta:
Tiina Lahtonen p. (02) 233 4405 tai 0400 806 191, email tlahtone@abo.fi

Aikuistoiminnan tuulet puhalsivat Kaarinassa Lomakeskus Kuusistossa 1.-3.9.2006

Syyskuun ensimmäinen viikonloppu kokosi yhteen Turun CP-yhdistyksen aikuiset toimijat, luennoitsijat ja lukuisan määrän avustajia viihtymään yhdessä ja vaihtamaan ajatuksia opiskelusta, asumisen vaihtoehdoista, vammaisen henkilön oikeuksista, seksuaalisuudesta sekä CP-liiton alueellisesta ja valtakunnallisesta toiminnasta ja tulevaisuudesta.

Vierailevina tähtinä nähtiin mm. oikeustieteen ylioppilaat Jukka Kumpuvuori ja Riku Virtanen, psykologian dosentti Vappu Viemerö sekä CP-liiton hallituksen II varapuheenjohtaja Tomi Hotanen.